Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, 2024 Trisome Games Dünya Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Down Basketbol Milli Takımı ile bir araya geldi. Beypazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün daveti üzerine ilçemizde kamp yapan milli takım, Başkan Kasap tarafından tebrik edildi.

Bolu ili Kıbrıscık İlçesi Köseler Köyü'nde Çıkan Otlak Yangınına Hızlı Müdahale Bolu ili Kıbrıscık İlçesi Köseler Köyü'nde Çıkan Otlak Yangınına Hızlı Müdahale

Başkan Kasap, özel sporcuların elde ettiği bu önemli başarıdan dolayı büyük gurur duyduklarını belirterek, "Özel sporcularımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bu tür başarıların azim ve kararlılıkla mümkün olduğunu vurgulamak istiyorum" dedi. Ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne sporcuları Beypazarı'nda ağırladıkları için teşekkür etti ve başarılarının devamını diledi.

Başkan Kasap, 2024 Trisome Games'te gümüş madalya kazanan sporcuları ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür başarıların destekle pekiştirileceğini ifade etti.