GÜNDEM

ABB Beypazarı’nda Hizmetlerine Tam Gaz Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı Yol ve Asfalt Şefliği ilçenin mahallelerinde başlatmış olduğu sıcak asfalt çalışmalarında sona geldi.

ABB Fen İşleri Beypazarı ekipleri, Uruş, Mikail, Yukarıulucak (Eminağa), Doğanyurt, Çakıloba ve Sekli mahallelerinde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların ulaşım konforunu artırırken, Beypazarı’nda faaliyet gösteren tır ve kamyon işletmecilerinin talepleri doğrultusunda ETİ Soda tır ve kamyon garajında da sıcak asfalt çalışmalarına başladı. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Beypazarı İYİ Parti Meclis Üyesi Atila Çelik, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemizin birçok mahallesinde başlatmış olduğumuz sıcak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. İhtiyaç duyulan mahallelerimizde de planlanan programlar dahilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ayrıca, Beypazarı’ndaki tırcı esnaflarımız ve kooperatiflerinden gelen talep üzerine ETİ Soda tır garajında esnaflarımızın çalışmalarını daha rahat yapabilmeleri adına sıcak asfalt atma işlemlerimize başladık. İlçemiz mahallelerine ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.