Yerel seçimler yaklaşırken Beypazarı’nda siyaset hızlandı. 2014 seçimlerinde MHP adayı olan Dr.Özer Kasap, 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlığı için aday olacağını açıkladı.

Keçiören Belediyesi Başkan Vekili ve ABB Meclis Üyesi Atilla ÇELİK’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı Keçiören Belediyesi Başkan Vekili ve ABB Meclis Üyesi Atilla ÇELİK’in 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Yakınları tarafından yapılan açıklamada Kasap’ın adaylığa hazırlandığı ve yakın zamanda sahalarda boy göstereceği belirtildi.

3B Haber Gazetesi olarak gazetemizin Haziran sayısında yazmış olduğumuz potansiyel adaylar arasında bulunan Dr. Özer Kasap’ın rakiplerinin ise kimler olacağı merakla bekleniyor.

Mevcut belediye başkanı Tuncer Kaplan’ın yeniden adaylık için çalışmalarını yaptığı bilinirken AKP-MHP ittifakının adayının hangi partiden olacağı henüz netlik kazanmış değil. Genel seçimlerde yaptığı çıkış ile göze çarpan MHP’nin iki dönem AK Parti’nin adayını destekledikleri ve bu seçimde adayın kendi partilerinden çıkması yönünde istekleri olduğu kulislerde konuşuluyor. MHP kanadında da en güçlü adayın MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan olduğu konuşulanlar arasında yerini alıyor. Adaylığını açıklayan Kasap’ın adaylık için İYİ Parti ile görüştüğü tahmin edilirken, parti içinde adaylık için yarışacağı güçlü isimler bulunuyor. Bunların başında ABB Meclis Üyesi Atila Çelik, ABB ANFA Genel Müdürü Yıldırım Özer ve Dr. Mehmet Çiftçi isimleri bulunuyor. Bu isimler dışında bir güçlü adayında 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti adayı olan Veysel Ayık olduğu belirtiliyor. 2019 yerel seçimlerinin bitmesiyle birlikte çalışmalarına ara vermeden devam eden Ayık’ın hangi partiden ve ne şekilde adaylığını açıklayacağı ise bilinmiyor.