İYİ Parti İlçe Başkanlığı’ndan Kamuoyuna Duyurulur

Beypazarı Belediyesi tarafından Tacettin Mahallesi’nde yapılan “Kuru Hububat Kantarı ve Depolama Alanı”açıklamamız ile ilgili olarak tarafımıza doğan cevap hakkımızı kullanmak istiyoruz. 

Beypazarı Uluslararası Diplomatik Ziyaretçileri Ağırladı Beypazarı Uluslararası Diplomatik Ziyaretçileri Ağırladı

Biz parti olarak ilçemize yapılan yatırımı eleştirmek için değil, yatırımın merkezi Kırbaşı Mahallesi iken Tacettin Mahallesi’ne kaydırılarak yapılması ve vatandaşlarımızın bu konuda bizlere yaptığı serzenişlerini dile getirmek adına yapmış olduğumuz bir açıklamadır. Ama yetkililer tarafından yapılan açıklamadan da anlaşılıyor ki, konudan çok rahatsız olunmuş ve vatandaşlarımızın dile getirdiği serzenişlerdendolayı savunma yapılma gereksinimi tarafınıza haiz olmuş.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve atıfta bulunulan asfalt hizmetine gelinecek olunursa, 25 yıldır sizler ve yönetiminiz tarafından ötekileştirilerek hizmet götürülmeyen her noktada olduğu gibi bu alanda bulunan Dikmen-Gençali-Polatlı grup yolu vatandaşlarımızın mağduriyetini ortadan kaldırmak adına yapılmış bir çalışmadır. 

Çok şükür ki bizim yol arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz yolsuzluk ve rantla anılmak yerine bu şekilde ilçemize ve tüm köylerine yapmış olduğu hizmetler ile anılmaktadır.

Beypazarı ve bölgemizde ötekileştirilerek hizmet götürülmeyen her alanda kimseyi ayırt etmeden hizmetlerine devam Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerini desteklemeye devam edeceğiz. Başkentimize de Beypazarımıza da köylerimize de hizmetleri götürmeyi, vatandaşlarımızın serzenişlerini dile getirmeyi sürdüreceğiz. Hiçbir bölgemizi öksüz bırakmadan hemşehrilerimizintaleplerinin karşılanması noktasında desteğimize devam edeceğiz. Saygılarımızla.